УКР РУС

"Правда розкриється": британський боксер має докази своєї невинності у допінговому скандалі

13 грудня 2022 , 19:01 / Читать на русском

Британський боксер напівсередньої ваги Конор Бенн анонсував своє повернення в ринг та оприлюднення доказів, що спростовують вживання ним допінгу.

"Хочу почати з того, що це був дуже важкий час – не лише для мене, а й для моєї родини та команди. Не зміг би пройти через це без любові та підтримки моїх фанів.

Британський боксер, який потрапив у допінговий скандал, відмовився від своєї ліцензії

Моя команда і я надзвичайно наполегливо працювали протягом останніх семи років, щоб зробити мене бійцем, яким є сьогодні, ми ніколи не зрізали шляхи та жодним чином не обманювали нікого. Люди поспішають із судженнями, не знаючи фактів. Особливо люди з боксерської спільноти (і, що найбільше розчаровує, навіть ті, хто мене знає). Хоча я тримався якомога далі від соціальних мереж, добре знаю тих, хто облив моє ім’я брудом. Пробачу, але не забуду.

Бокс – це моє життя. У своїй кар’єрі вже натрапляв на труднощі, але нічого подібного ще не було. Вірю, що в житті ви проходите через усілякі труднощі. Найважливіше – як ви реагуєте.

Моя команда довела мою невинність, правда незабаром розкриється. До того часу не коментуватиму це через конфіденційність.

Ми продовжуємо рухатися й продовжуватимемо досягати кінцевої мети – стати чемпіоном світу. Це невелика невдача для великого повернення. Наразі з нетерпінням чекаю можливості розділити Різдво приватно зі своєю родиною, повернусь у січні. До зустрічі у 2023 році, коли стану чемпіоном світу", – написав Бенн на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що британець мав вийти в ринг з земляком Кірісом Юбенком-молодшим, але провалив допінг-контроль.