УКР РУС

Усик злив вразливе місце улюбленця Кадирова його супернику за довгий язик

10 грудня 2022 , 14:56 / Читать на русском

Обов'язковий претендент на титул WBO в напівважкій вазі Ентоні Ярд отримав від Олександра Усика рецепт перемоги над російським чемпіоном Артуром Бетербієвим.

"Я сидів поруч з Усиком на поєдинку Ф'юрі – Чісора. Він говорив, а я слухав. Я дуже скромна людина, коли йдеться про навчання. Що він мені сказав? Це залишиться між нами. Він дещо мені розповів. Усик тричі бився з Бетербієвим у аматорах (українець двічі перемагав, – ред. прим. Спорт 24). Він просто розповів мені про певні речі, дав пораду.

Російський боксер, який прикидається канадцем, приїхав до кадирова та заспівав йому дифірамби

Усик – приємний хлопець. І я такий самий. Коли ви бачите, як я посміхаюся і сміюся, то це щиро. З Усиком усе так само. Він сміється, пустує, але вміє битися. Головне – бути вічним студентом і намагатися вчитися", – сказав Ярд в ефірі Seconds Out.

Нагадаємо, раніше Артур Бетербієв вихвалявся, що начебто перебоксував Усика в їхніх аматорських протистояннях, попри те, що двічі поступився Олександру. Ентоні Ярд та Бетербієв зустрінуться в ринзі вже 28 січня у Лондоні. Дагестанець скандально відомий тим, що регулярно їздить на поклони до Кадирова, хоча наразі виступає під канадським громадянством.