УКР РУС

"Дивна" поведінка Ломаченка: український боксер зі США назвав головну причину

7 грудня 2022 , 11:54 / Читать на русском

Український боксер Тарас Шелестюк розповів про ставлення до нечіткої позиції Василя Ломаченка щодо військової агресії росії проти України.

"Так, Ломаченко хороший спортсмен. Він підняв український бокс на інший рівень. Пояснюю: коли я тренувався в Макіївці, у нашому залі також займався чемпіон України. Коли є до кого тягнуся, то й інші боксери ростуть.

Шелестюк: "Ломаченко банить людей, які думають не так, як він"

Пам'ятаю, як у 2009 році Василь став першим чемпіоном світу серед аматорів в незалежній Україні. Думаю, після цього багато спортсменів зрозуміли, що можна перемагати на такому рівні. І у 2011 році на ЧС в Баку ми вже взяли чотири золоті медалі для України. Одна з них – моя.

Але ми ніколи не були друзями з Ломою в збірній. В нас завжди були різні інтереси. Після того, як я перейшов у професіонали, ми з Василем майже не спілкувалися. Хіба: "Привіт, па-па".

У них дуже близькі стосунки з батьком. Думаю, тато може впливати на погляди Василя. Більше ніхто. Бо він не спілкується з тими, хто думає по-іншому. Оточує себе тільки людьми, які кажуть "так". Що б ти не зробив, вони скажуть, що ти красунчик і супер-крутий. Якщо хтось говорить інше – все, він забанений", – розповів Шелестюк в екслюкзивному інтерв'ю для 24 каналу.

Також Тарас зізнався, що після 24 лютого йому стало не цікаво стежити за кар'єрою "Хайтека". Адже Василь досі чітко не заявив, що росія – агресор і терорист. Тож Шелестюк навіть не дивився бою Ломаченко – Ортіс 29 жовтня.