УКР РУС

Відомий промоутер вказав на наступного суперника Ломаченка

17 січня 2022 , 15:21 / Читать на русском

Глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум прокоментував можливий поєдинок Василя Ломаченка проти абсолютного чемпіона у легкій вазі Джорджа Камбососа.

"Ломаченко хоче битися з Камбососом. І ми дуже хочемо зробити йому цей бій. Хочемо організувати його в Австралії, можемо зібрати на організацію багато грошей. Але не зараз. Ковід, самі розумієте... Уряд Австралії просто не виділить нам зараз ніяких коштів на організацію цього заходу. Адже там лютує вірус.

"Моя основна мета – бути в історії": правила життя Василя Ломаченка

Я оптиміст. Вірю, що незабаром все це завершиться. Цей омікрон вже не настільки небезпечний, як попередні штами. Він схожий на вже добре побитого бійця в останніх раундах. Начебто викидає стільки ударів, скільки може. Начебто викидає багато і навіть потрапляє. Але він настільки втомився, що його удари вже не несуть ніякої небезпеки для суперника.

Ми вивчаємо всі можливості організувати поєдинок і налаштовані дуже оптимістично. У тому числі й менеджер Камбососа Пітер Кан. Так що подивимося", – цитує Боба Арума Worldboxingnews.

Нагадаємо, Камбосос (20-0, 10 КО) в останньому поєдинку переміг Тео Лопеса (16-1, 12 КО) та завоював усі пояси у легкій вазі. На бій з зірковим австралійцем наразі претендують чотири боксери, серед них Девін Хейні, Джервонта Девіс, Раян Гарсія та українець Василь Ломаченко (16-2, 11 КО).