УКР РУС

Усик поглузував з Ф'юрі через втечу до Джошуа: "Він боїться мене"

22 вересня 2022 , 15:22 / Читать на русском

Найкращий боксер світу Р4Р Олександр Усик прокоментував британський мегафайт між Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

"Якщо вони домовляться про поєдинок, то хай "побуцькають" один одного. Просто всі чекають бій Усик – Ф'юрі за абсолюта. Багато років цього не було в тяжах. Мені здається, не дивлячись на те, який Тайсон Ф'юрі крутий і що про нього говорять, він боїться мене.

Ф'юрі – Джошуа: команда "Циганського короля" назвала останню умову для проведення бою

Я взагалі не буду ні за кого з них вболівати. Навіть дивитися не буду цей бій. Не хочу. Я жартую. Я навіть поїду, подивлюся наживо, як вони "буцькают" один одного. Нехай боксують, я взагалі про них не думаю. Знаєте, про що я думаю? Малюків хочу побачити – пацанів, дочку свою. Обійняти, помучити – про це думаю", – сказав Усик в інтерв'ю на власному YouTube-каналі Usyk17.

Нагадаємо, Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі не змогли домовитись про дату об'єднавчого поєдинку, тому "Циганський король" вирішив провести наступний бій з Ентоні Джошуа. Команда Ф'юрі вже, начебто, відправила представникам ЕйДжея контракт на поєдинок.

Натомість український чемпіон найімовірніше проведе свій наступний бій проти переможця протистояння Деонтей Вайлдер – Роберт Геленіус.