УКР РУС

Промоутер Джошуа принизив Усика нахабною заявою: "Бій Ф'юрі – ЕйДжей стане найбільшим у боксі"

6 вересня 2022 , 23:05 / Читать на русском

Едді Хірн, промоутер Ентоні Джошуа, прокоментував можливий поєдинок свого підопічного проти чемпіона світу в хевівейті Тайсона Ф'юрі.

"Деякі люди не хочуть чути, що Джошуа все ще є найбільшим гравцем у світі боксу, але реальність така. Я маю на увазі, що поєдинок ЕйДжея проти Ф’юрі все ще в п’ять разів більший, ніж бій Тайсона проти Усика. Це реальність.

Циганська щедрість: Ф'юрі запропонував Джошуа серйозну частку від гонорару за бій 

До речі, протистояння Ф’юрі та Олександра стало б чудовим боєм, адже у ньому визначиться абсолютний чемпіон. Але, як я вже сказав, люди хочуть побачити бій ЕйДжея проти Тайсона.

Навіть коли він програв Усику, я сказав людям: "Ви побачите його бій проти Ф’юрі". Я не думав, що це буде вже у грудні, але незалежно від того, коли він станеться, цей бій стане найбільшим у боксі", – цитує Хірна Talksport.

Нагадаємо, Олександр Усик викликав на бій "Циганського короля" після перемоги над ЕйДжеєм. Тайсон Ф'юрі начебто погодився вийти в ринг з українцем, однак наполіг, аби поєдинок відбувся вже у грудні цього року. Натомість Усик хоче вийти в ринг у 2023-му, аби встигнути відновитися повною мірою після реваншу з Джошуа.