УКР РУС

Усик – Ф'юрі: чемпіони домовились, як поділять гонорар за поєдинок

28 серпня 2022 , 21:38 / Читать на русском

Інсайдер ESPN Марк Крігель повідомив, що Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі досягли принципової домовленості щодо гонорарів за можливий бій.

"Цей бій відбудеться. Звідки я знаю? Яке джерело розбіжностей постає перед кожним великим боєм? Розподіл гонорару. Чи буде це 70 на 30, 60 на 40? У цьому бою буде 50 на 50. Я сьогодні розмовляв із Бобом Арумом, і він сказав, що це вирішено. Мої інші джерела також це підтвердили. Тож один зі спірних моментів повністю усунений. Для мене це хороша новина, яка свідчить про те, що бій відбудеться.

Бій Усик – Ф'юрі планують відкласти: відома найімовірніша дата і місце проведення історичного протистояння

Щодо місця проведення, то ви могли бачити цього тижня повідомлення, що Саудівська Аравія хоче влаштувати бій у грудні. Не вірте цьому. За словами Арума та інших моїх співрозмовників це малоймовірно. Наразі ймовірна дата – лютий, уїк-енд Супербоула або наступний тиждень після нього.

Можливо, поєдинок пройде на Близькому Сході, але необов'язково у Саудівській Аравії. Варіантами також можуть стати Абу-Дабі та Катар. Ходять чутки, що бій відбудеться у Великій Британії. Він не пройде на Вемблі. Не слухайте ці розмови. Буде зима. Потрібно берегти бійців. Це буде закрита арена на 80 тисяч людей у ​​Кардіффі, якщо вони все ж вирішать битись у Великій Британії", – цитує Крігеля Boxingnews24.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі зобов'язаний повідомити WBC рішення щодо своєї кар'єри до 2-го вересня. Якщо "Циганський король" вирішить залишитись на ринзі, то його наступним суперником найімовірніше стане Олександр Усик.