УКР РУС

Усик – Ф'юрі: промоутер назвав 4 можливі місця проведення поєдинку

27 серпня 2022 , 20:19 / Читать на русском

Боб Арум, співпромоутер чемпіона світу в хевівейті WBC Тайсона Ф'юрі, поділився планами щодо місця проведення бою свого підопічного з Олександром Усиком.

"Я гадаю, Саудівська Аравія отримала хороший досвід після проведення реваншу між Усиком та Джошуа. Водночас Катар приймає цьогоріч чемпіонат світу з футболу, тож вони також можуть проявити інтерес до бою між Тайсоном Ф'юрі та українцем. Певен, що й Об'єднані Арабські Емірати теж зацікавляться подією. Ми візьмемо до уваги усі пропозиції.

"Ф’юрі може побити Усика і Джошуа в один вечір", – тренер "Циганського короля" зробив зухвалу заяву

Великий інтерес до поєдинку проявляють і в Сполучених Штатах. У Лас-Вегасі є група казино, які намагаються зібратися докупи та організувати грандіозну подію на стадіоні "Allegiant". Та це все ще не остаточно. Ми оберемо найкращу з пропозицій. Це відбуватиметься за згодою Френка Воррена і його сина Джорджа, а також бійців. Але ми за будь-яких обставин – у чудовому становищі", – цитує Боба Арума BoxingScene.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі зобов'язаний повідомити WBC рішення щодо своєї кар'єри до 2-го вересня. Якщо "Циганський король" вирішить залишитись на ринзі, то його наступним суперником найімовірніше стане Олександр Усик. Британець та українець можуть провести бій за титул абсолютного чемпіона у хевівейті вже у грудні цього року, або на початку 2023-го.