УКР РУС

"Ф’юрі може побити Усика і Джошуа в один вечір", – тренер "Циганського короля" зробив зухвалу заяву

27 серпня 2022 , 17:47 / Читать на русском

Шугархілл Стюард, наставник чемпіона світу в хевівейті за версією WBC Тайсона Ф'юрі, не оцінив реванш між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

"Мені цікавий будь-який поєдинок Тайсона. Це все великі бої, вони багато важать для мене. Неважливо, скільки поясів на кону. Кожен поєдинок Ф'юрі є грандіозним.

Продовження кар'єри Ф'юрі: офіційне рішення відкладене через смерть родича 

Ф’юрі сказав Воррену: "Можу побити Джошуа та Усика протягом одного вечора боксу". Я також так вважаю. А взагалі Тайсон вкрав мою цитату, бо я говорив так ще до нього.

Чи спілкувався я з Тайсоном після бою Усик – Джошуа? Так, ми говорили. Без неповаги до обох боксерів, але насправді відчуваю, що Ф’юрі може побити Усика і Джошуа в один вечір боксу", – цитує Стюарда SecondsOut.

Нагадаємо, після перемоги над Ентоні Джошуа в реванші Олександр Усик заявив, що наступного разу вийде у ринг лише заради бою з Тайсоном Ф'юрі. Раніше "Циганський король" відновив кар'єру та повідомив, що готуватиметься до поєдинків під керівництвом не свого постійного наставника Шугархілла Стюарда, а боксера без тренерського досвіду – Айзека Лоу. Однак вже за кілька днів Ф'юрі знову повернувся на пенсію.