УКР РУС

Ф'юрі назвав бій Усика і Джошуа повним лайном, але натякнув на готовність до поєдинку з "українським безхатьком" за однієї умови

21 серпня 2022 , 14:28 / Читать на русском

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф’юрі надемоційно відреагував на перемогу Олександра Усика над Ентоні Джошуа. Він навіть натякнув, що готовий битись з українцем.

"Я щойно бачив, як Джошуа вдруге програв Усику, він був не в собі. Англію позбавили поясів, але я можу запропонувати рішення. Якщо ви хочете повернути ці пояси, відправте "Циганського короля", відправте мене. Я позбавлю українського безхатька його поясів, як я зробив з останнім українським безхатьком (у 2015-му він відібрав титули у Володимира Кличка – прим.).

"Для Усика такі ситуації, як булка з маслом": легендарний тренер – про сюрпризи Джошуа, критичний 9 раунд і шанси дістати Ф'юрі

Але це буде недешево. Якщо ви хочете якнайкраще, ви повинні платити. Це буде дуже дорого, так що дістаньте чекову книжку, і я позбавлю українського безхатька поясів", – сказав Ф'юрі в Instagram, після чого видалив цей допис.

У Twitter Тайсон все ж залишив відео з трохи іншим змістом. "Тільки що подивився бій. Будьмо чесні: це був один з найгірших титульних боїв у суперважкій вазі, який я коли-небудь бачив. Це повна фігня. Це було йо**не лайно. Я б знищив обох за одну ніч. Готуйте чекову книжку, адже "Циганський король" тут, щоб залишитись назавжди", – заявив англієць.

До слова, після важкої звитяги над Джошуа Усик заявив, що тепер готовий битись лише з Тайсоном Ф'юрі. В іншому випадку він може припинити боксувати.