УКР РУС

"Ми відрізняємося походженням": промоутер Джошуа захоплюється незламністю Усика та Ломаченка

5 серпня 2022 , 19:58 / Читать на русском

Едді Хірн, очільник промоутерської компанії Matchroom Boxing, висловився щодо українських боксерів Олександра Усика та Василя Ломаченка.

"Вони неймовірно талановиті. Дуже вмілі, сильні духом. Думаю, ми відрізняємося походженням. Вони сильні хлопці, їхнє життя сильно змінилося. Якщо задокументувати все, що вони пройшли, з чого починали і чого досягли, стане зрозуміло, що це змінює людину. Це може розм'якшити, але вони – справжні, добрі люди.

"Єба*ь, тобі мало смертей?": білоруський доброволець ЗСУ на друзки розніс Ломаченка

Якщо взяти мої стосунки з Джошуа – це про довіру. Все моє спілкування з Усиком було через вас, але було відчуття, що Усик бачить мене в Matchroom і думає: "Зі мною вчинили чесно, до мене поставилися добре. Мені ніколи не брехали, ніколи не переступали межу".

Я не кажу, що він з нами буде вічно співпрацювати, але він отримав мою повагу. Мені здається, що так і працює цей світ, особливо для таких людей. Якщо їм вдається здобути твою довіру, то вони виявлять вірність у відповідь", – сказав Хірн в інтерв'ю Олександру Красюку

Нагадаємо, що 20 серпня Джошуа та Усик нарешті вийдуть в ринг та проведуть реванш. Бій відбудеться у Саудівській Аравії, а на кону стоятимуть титули WBO, WBA та IBF, якими володіє українець.