УКР РУС

Усик – Джошуа: прогноз букмекерів на бій-реванш

21 червня 2022 , 14:03 / Читать на русском

Зірки королівського дивізіону Олександр Усик та Ентоні Джошуа проведуть реванш, на кону якого стоятимуть усі титули українця. Спорт 24 ділиться прогнозом букмекерів на поєдинок.

Реванш між Усиком та Джошуа відбудеться 20 серпня цього року у Саудівській Аравії. У вересні 2021-го українець вже здолав британця за одноголосним рішенням суддів, відібравши усі його титули. В другому поєдинку зірки суперважкої вагової категорії знову визначатимуть володаря чемпіонських пасків за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Надійний букмекер FAVBET вважає Олександра Усика фаворитом у бою проти Ентоні Джошуа. На перемогу кримчанина можна поставити з коефіцієнтом 1,49. Ймовірність успіху британської зірки оцінюється у 2,95. На нічийний результат можна поставити з солідним коефіцієнтом 21,0.

Додамо, що переможець реваншу може провести наступний бій за титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті проти Тайсона Ф'юрі. Раніше джерела з королівської родини Саудівської Аравії повідомили, що "Циганський король" вже розпочав перемовини про поєдинок з майбутнім тріумфатором "Люті на Червоному морі".