УКР РУС

Торгував кокаїном: катмен Хейні ризикує пропустити мегафайт з Камбососом через кримінальне минуле

3 червня 2022 , 14:48 / Читать на русском

Катмен Девіна Хейні, Боб Вер, може не потрапити на поєдинок за всі головні титули у легкій вазі проти Джорджа Камбососа через порушення правил отримання візи.

Члена команди американського чемпіона затримали в аеропорту Мельбурна через розбіжності у заяві на отримання австралійської візи. Про це повідомляє Boxing Scene.

Ломаченка хочуть повернути з тероборони на ринг заради історичного поєдинку

Відповідно до австралійського законодавства, країну не можуть відвідувати особи, які мали судимість терміном від 12 місяців і більше. Після прибуття до Австралії Боб повідомив, що відсидів за ґратами 18 місяців за торгівлю кокаїном. Хоча у заяві на візу він заперечив будь-яку судимість. Таким чином, австралійські правоохоронні органи мають підстави для анулювання його дозволу на перебування у країні. 

Навіть у воєнний час необхідно займатися звичними справами та розважатися, щоб не зійти з розуму. Живи своїм життям, про твою безпеку дбають військові. А ми перераховуємо 1% від кожного депозиту на підтримку Збройних сил України.
Вболівай за ЗСУ. Будь всередині гри з FAVBET.

Додамо, що окрім нього до Австралії не впустили наставника Девіна Хейні – Бена Девісона. Батьку чемпіона після суспільного розголосу все ж вдалось отримати візу. Бій між Хейні та Джорджом Камбососом відбудеться 5-го червня.