УКР РУС

Вперше в історії НБА баскетболіст повернувся на майданчик після моторошної травми

17 жовтня 2024 , 20:36 / Читать на русском

Захисник Чикаго Лонзо Болл повернувся на майданчик після надскладної травми.

Баскетболіст зіграв у передсезонному матчі Чикаго проти Міннесоти. Його команда перемогла з рахунком 125:123. Болл провів на майданчику 15 хвилин. За цей час він встиг набрати 10 очок, зробити 1 підбирання, 1 передачу та блокування.

Відомий польський екс-баскетболіст загинув у пожежі

Зазначимо, що для Лонзо цей матч став першим із 4 січня 2022 року. Саме тоді він зазнав серйозної травми коліна. Спершу йому діагностували розрив меніска, а у березні 2023-го баскетболісту довелося пережити три артроскопії та трансплантацію хряща.

"Мені було набагато краще грати, ніж дивитися. Я навіть не можу передати словами, що відчував на майданчику... Це точно був момент, який я ніколи не забуду. Мені сказали, що у мене залишилося 18 місяців на відновлення після третьої операції. І тоді це здавалося божевіллям, але тепер я тут, це все в минулому. 

Це не те тіло, з якого я починав, але я думаю, що все ще можу бути продуктивним і ефективним на майданчику. Ця травма – це те, від чого ще ніхто не оговтався, тому я буду першим", – наводить слова Лонзо видання Marca.