УКР РУС

Український баскетболіст збирає гроші для допомоги Україні

5 березня 2022 , 10:55 / Читать на русском

Антон Білоус, який є вихованцем Черкаських Мавп, організував збір коштів для тероборони та українців, що постраждали.

"Я і мої друзі прагнемо разом зібрати кошти на гуманітарну допомогу територіальній обороні України. Ми зрозуміли, що багатьом нашим друзям у Північній Америці незручно робити пожертви безпосередньо українським військовим та армії. Тому вирішили створити цей збір коштів, щоб допомогти різним громадам, які постраждали від цієї війни.

Литовський Жальгіріс відправив в Україну ліків на чималу суму

Ми прагнемо спрямувати кошти до гуманітарних організацій, дитячих будинків, притулків, територіальної оборони в найбільш постраждалих районах: Київ, Харків, Миколаїв, Маріуполь, Одеса, Суми, Черкаси тощо. Також хочемо просто допомагати людям у різних містах зі збором коштів на ліки, обладнання, продукти харчування, притулки для тварин тощо. Наша мета – допомогти великій кількості людей, які потребують цього", – написав Білоус у своєму Instagram.

Останнім клубом українця є Каліфорнія Ріверсайд. До команди Білоус приєднався у 2017 році. Додамо, що клуби та спортсмени з різних країн організовують гуманітарну та фінансову допомогу для України. А проти Росії та Білорусі щодня вводять нові санкції.