УКР РУС

Наставник Прометея перебував у Ізраїлі під час атаки ХАМАСу: "Дороги перекриті, аеропорти зачинені"

7 жовтня 2023 , 19:54 / Читать на русском

Головний тренер баскетбольного Прометея Ронен Гінзбург перебував у Ізраїлі на весіллі сина, коли бойовики ХАМАСу завдали масованого удару.

Президент Прометея Володимир Дубинський на своїй сторінці у Facebook розповів, де зараз перебуває тренер: "Друзі, отримав багато повідомлень із запитаннями, в чому причина відсутності головного тренера Нено на грі, яка відбулась вчора, 6 жовтня, в Естонії.

Лемкін відреагував на атаку Ізраїлю терористами ХАМАС: "Люди вбиті, зґвалтовані та викрадені"

На вчора все було гаразд, наш Нено вирушив до Ізраїлю на весілля сина. Він мав приєднатись до команди вже у понеділок в Туреччині. Але сьогодні всі ми дізнались про жахливу подію, що сталася в цій країні, про жахливий ракетний обстріл з боку палестинського руху ХАМАС. Тисячі ракет впали на ізраїльську територію.

На щастя, наш Нено зателефонував зранку, з ним усе гаразд, він перебував у бомбосховищі, але зараз дороги перекриті, аеропорти зачинені, є перебої з інтернетом.

Наш тренер перебуває у задовільному настрої. На жаль, в Ізраїлі не вперше відбуваються такі жахливі події, але ми разом, тримаємось і розуміємо все, що зараз відчуває ізраїльський народ. Наші думки та наші серця зараз разом з Нено та з усім ізраїльським народом".

Нагадаємо, 7 жовтня палестинські бойовики ХАМАСу випустили по території Ізраїля 5000 ракет. Групи диверсантів вторглися на територію країни з Сектору Гази. Тривають вуличні бої.