УКР РУС

Леброн Джеймс може завершити кар'єру після провалу Лейкерс: "Мені є над чим подумати"

23 травня 2023 , 12:43 / Читать на русском

Зірковий форвард Лейкерс Леброн Джеймс не впевнений чи вийде на майданчик у новому сезоні НБА.

Лейкерс програв Денверу у всіх чотирьох матчах фінальної серії Західної конференції в плей-офф НБА. У останньому поєдинку Леброн набрав 40 очок, оформив 10 підбирань та 9 передач. Він став найстарішим гравцем в історії НБА, якому вдалося заробити 40 балів у грі плей-офф (38 років 143 дні). Після неприємної поразки Леброн задумався над, завершенням кар'єри. 

Денвер переміг Лейкерс та вперше в історії вийшов у фінал НБА

"Мені не подобається говорити, що це успішний рік. Не весело не потрапити до фіналу. Подивимося, що буде далі. Я не знаю. Мені є над чим подумати, чесно кажучи. Особисто для мене, коли я буду грати в баскетбол, мені є над чим подумати", – наводить слова Леброна Bleacherreport.

Нагадаємо, що баскетболіст у серпні 2022-го продовжив контракт з Лейкерс до 2024 року з опцією продовження ще на один сезон. Джеймс роздумає над чим, чи варто йому скористатися такою можливістю. Однією з головних перешкод для думок про відставку є його давнє бажання зіграти сезон НБА разом зі своїм сином Бронні. Він зможе приєднатися до ліги не раніше осені 2024-го.