УКР РУС

"За два місяці ночував удома лише двічі": Багатскіс відреагував на чутки про відхід зі збірної України та Київ-Баскета

18 вересня 2022 , 19:24 / Читать на русском

Коуч збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс прокоментував інформацію щодо завершення роботи з національною командою.

"Контракт із федерацією добіг кінця, так. Для того, щоб вирішити подальшу долю, треба все обдумати, обговорити. Наші відносини з Київ-Баскетом завершені.

Багатскіс покинув пост головного тренера збірної України з баскетболу, – ЗМІ

За останні шість місяців баскетболу в Україні не було як такого. Ми проводили цей час у Латвії, де нам допомагали. Хтось скаже, що я вдома сидів, то хочу сказати, що за останні два місяці ночував удома лише двічі.

Історія з Київ-Баскетом наразі завершена. Але я ніколи не кажу "ніколи". Подивимося, що буде потім. Мені треба дещо відійти. Це був далеко не найпростіший період для мене. Він був таким не лише для гравців.

Усі тренери за цей час провели дуже велику роботу. Маючи нагоду, хотів би подякувати членам свого штабу в збірній України. Але тренер – теж людина. Інколи йому потрібно відпочити", – цитує Багатскіса Суспільне Спорт.

До слова, коуч вивів збірну до фінальної частини Євробаскету, де команда успішно подолала груповий етап та зупинилась на стадії 1/8 фіналу, програвши Польщі.