УКР РУС

Магучіх подякувала шанувальникам за підтримку в цьому сезоні, згадавши про військових

16 вересня 2024 , 17:00 / Читать на русском

Олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх підбила підсумки фантастичного для себе сезону.

"Завершила змагальний сезон 2024 року. Цей рік став історією на все життя не тільки для мене, а і для моєї країни. Тепер нам належить світовий рекорд і золото Олімпійських ігор зі стрибків у висоту.

"Я виснажена": Магучіх прокоментувала завершення феєричного сезону 

Хочу подякувати всій своїй команді і фанатам за постійну підтримку і віру. А військовим за захист нашої держави. І сказати – якби не ви, вже не було б ні України, ні гімну, ні прапору, ні медалей. Ми робимо гарну справу, здобуваючи нагороди. А ви – велику, здобуваючи перемогу.

Вірю, що сезон 2025 стане не менш цікавим, але до нього в мене ще достатньо часу, щоб відпочити і здивувати вас знов", – написала Магучіх на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Магучіх виграла у фіналі Діамантової ліги втретє поспіль. Таким чином, у 2024 році вона тріумфувала в усіх можливих турнірах – чемпіонаті світу в приміщенні, Євро, Олімпійських іграх, а також не залишала суперницям шансів у п'яти етапах Діамантової ліги. 

Окрім цього, наша легкоатлетка в цьому сезоні встановила історичний рекорд за висотою стрибка – 2,10 метра. Минулий рекорд (2,09 м) у виконанні болгарки Стефки Костадінової тримався 37 років.