УКР РУС

Магучіх знайшла цікавий спосіб відволіктися від спорту й натякнула на участь у телевізійному шоу: "Просто для душі"

20 серпня 2024 , 11:27 / Читать на русском

Зіркова українська легкоатлетка Ярослава Магучіх готова податися в мистецтво.

Чемпіонка Олімпійських ігор у Парижі насолоджується відпочинком після бурхливого сезону. Ярослава вже знайшла спосіб згаяти час та на деякий час забути про спорт. Магучіх поділилася світлиною з мікрофоном, пожартувавши про ймовірну участь у співочому талант-шоу. 

Магучіх задонатила мільйон гривень з призових на благодійний збір відомого блогера

"Там "Голос країни" ніби починається, їх кубку в мене ще не було, але, кажуть, перспективи є", – написала олімпійська чемпіонка на своїй сторінці в X. 

Цікаво, що Ярослава вже не вперше зізнається про любов до вокалу. Ще до початку Олімпіади вона розповіла, що має на меті вдосконалити свої навички. 

"Щоб у Парижі співати, то треба ще повернутися до уроків вокалу. Але, можливо, після повернення в Україну, то вже можна буде подумати над цим. Тому що в мене були такі думки – просто для душі, щоб відволіктися від спорту. Коли я була в Україні, то мені ще сестра подарувала гру на барабанах.

Тому що коли я прийшла в музичну школу, хотіла грати на барабанах, але мені не пощастило з вчителем. Він звільнився. Але сестра мені зараз подарувала тренажер. Може і час спробувати нарешті", – розповідала Ярослава у коментарі Tribuna