УКР РУС

Волочай став на захист Магучіх: "Політики і бізнесмени різноманітного ґатунку вирішили похайпитися на рекорді"

8 липня 2024 , 12:55 / Читать на русском

Коментатор Віталій "V1lat" Волочай відреагував на критику Ярослави Магучіх від міського голови Дніпра Бориса Філатова.

"Бачу політики і бізнесмени різноманітного ґатунку вирішили похайпитися вчора на рекорді Ярослави.

Міський голова Дніпра накинувся на Магучіх, порівнявши її з Бубкою та пригадавши фото з росіянкою

Особливо образливо, певно, локальним феодалам. Виграла ото дівчина з Дніпра, медаль, чи рекорд, чи ще щось, яка різниця, і не прийшла до князя чєлом біть? Ну хіба ж так можна? А де подяка найкращому місту в світі? За те, що у Дніпрі так багато легкоатлетичних стадіонів і манежів, так багато якісної інфраструктури для тренувань (і до війни не було, і зараз нема).

Я там почитати зайшов оригінал, але там македонською мовою чи якоюсь болгарською, з матюками, з якимись наїздами, цитатами з серіалу "Реальниє Пацани". Коротше складно, але зрозумів одне. Присосатися хочуть всі, і це ще до Олімпіади місяць. І як же шкода, що не вийде.

Панове політики, бізнесмени і інші, ви, б***ь, краще зробіть щось для легкої атлетики корисне. Дітям там манеж побудуйте, мати купіть для стрибків, доріжку постеліть десь, зробіть, щоб вода була в роздягальнях, хоч щось, а потім подумайте ще два рази перед тим, як рота розкривати. А в випадку з містом Дніпро краще не два рази, а десять разів подумати, і нічого не писати, і не говорити. Бо цей понос читати фізично боляче. Завжди", – написав Волочай у своєму Telegram.