УКР РУС

Магучіх прокоментувала тріумф на Євро та розкрила плани на майбутнє: "Найголовніший старт – Олімпіада"

10 червня 2024 , 10:28 / Читать на русском

Ярослава Магучіх поділилася емоціями після здобутого золота на чемпіонаті Європи з легкої атлетики.

"Рада, що змогла це зробити, бо основним завданням було захистити звання чемпіонки Європи та показати гарний результат. І я це зробила. 2.01 м, другий старт, і знову висота за 2.00 метри. Все йде добре, будемо готуватися далі.

Магучіх вдруге поспіль тріумфувала на ЧЄ з легкої атлетики, Геращенко виграла бронзу

1,90 м – це була гарна висота для розминочки, щоб не чекати довго, бо дівчата стрибали й по декілька спроб робили. 1,93 м ми пропустили, звичайно, навіщо було її стрибати. 1,95 м стрибнули, і добре, що взяла з першої спроби. 2,01 м, на жаль, не взяла з першої спроби, технічно не доробила розбіг. Але з другої спроби взяла і завоювала свою медаль.

Стан ноги? Все добре. 2.01 м, як бачите, стрибнула без болю, все добре. Дуже рада цьому. Ми продовжимо підготовку і найголовніший старт, звісно, Олімпійські ігри.

Відпочинок після Євро? Насправді ми й планували відпочивати. Наступний старт – Діамантова ліга у Парижі, і ми планували, що будемо працювати над розбігом. Мій мозок це все запам'ятав і вже на автоматі на змаганнях. Будемо тренуватися, відпочинком це назвати важко", – розповіла Магучіх у коментарі Суспільне Спорт