Він – чемпіон світу. Вона – екс-перша ракетка планети. Він – переможець Ліги чемпіонів, вона – тріумфаторка Ролан Гаррос… Перелічувати усі нагороди цього подружжя – довго, нудно і немає змісту. Досить сказати, що це пара одного з культових німецьких капітанів та однієї з найкращих тенісисток в історії Сербії!

На вершині спортивної слави Ана була не так уже й довго. Але тенісним фанам у пам’ять врізалася. Не в останню чергу через чарівну вроду. І це не лише наша думка. Навіть знаний ловелас та поціновувач жіночої краси 45-й президент США Дональд Трамп якось зізнався:

Треба визнати, що Іванович входить до списку найкращих тенісисток світу. Також, на мій погляд, Ана найкрасивіша жінка, яку я коли-небудь бачив.

Не дивно, що першою фразою, яку Бастіан навчив говорити німецькою, була "Ні, дякую, я щаслива у стосунках". Дуже завбачливо. Тим паче, що до Швайнштайгера у Івановіч уже було кілька серйозних романів: з відомим тенісистом Фернандо Вердаско, гольфістом Адамом Скоттом і баскетболістом Іваном Паунічем. І це ще при тому, що тенісистка завжди намагалася тримати особисте життя якомога далі від фото- та відеокамер.

Навіть про стосунки Бастіана та Ани вправні європейські папараці дізналися геть не відразу. Ба більше, й досі достеменно невідомо, як саме ці двоє познайомилися.

Перший натяк на те, що між спортсменами щось є, стався влітку 2014-го. Івановіч передала Швайнштайгеру естафету у тоді популярному Ice Bucket Challenge. Швайнштайгер якраз став чемпіоном світу і розійшовся з дівчиною, з якою був разом близько десяти років.

Ох, понеслося. Чутки, шпигунські операції, відверті вигадки – одні ЗМІ приписували парі грандіозний пристрасний роман, у той же час інші переконували, що футболіст і тенісистка розійшлися.

У якийсь момент німець і сербка второпали: усім буде легше, якщо просто оголосити про стосунки. Бастіан вийшов на матч у бутсах з написом сербською мовою "Мила". Анна організувала костюмовану вечірку для гравців Баварії, легендою якої є її чоловік. Пліткувати більше не було про що. І ЗМІ заспокоїлися. На певний час.

Трохи згодом Швайнштайгер перейшов у Манчестер Юнайтед. Уже на Туманному Альбіоні півзахисник отримав важку травму. У Манчестері він більше лікувався, ніж грав. Поки відновлювався, їздив з Аною турнірами. Що, за інформацією британських ЗМІ, неабияк дратувало босів і гравців Манчестер Юнайтед.

Врешті ставало очевидно, що футболіст і тенісистка явно вибрали стосунки, а не професійний спорт. У 2016-му вони відгуляли шикарне весілля. Ана і Бастіан перебралися в США і занурилися у сімейне життя:

Так незвично і приємно прокидатися без будильника, йти у сусідську кав’ярню і проводити час із чоловіком. Я більше не живу на валізах. Я сплю в одному і тому ж ліжку в оточенні моїх улюблених грушевих свічок. У мене вперше є своє житло!

У подружжя народилося двоє синів Лука і Леон.

Зараз Ана і Бастіан просто кайфують від життя. Насолоджуються одне одним. Вони знімаються у фотосесіях для культових журналів, підтримують власні бізнеси й все ще мають контракти з різними спортивними компаніями. Скажімо, в Івановіч є довічна угода з одним із топових брендів.

Схоже, цей німецько-сербський дует є просто ідеалом, мрією і прикладом для всіх спортсменів. Такий собі живий наочний посібник, як облаштувати життя після завершення кар’єри. Багато усмішок, щастя і любові – і жодних скандалів.

Принаймні, якщо вірити соціальним мережам та світовим ЗМІ, це ідеальна пара, яка просто не може не дратувати своєю довершеністю та зразковістю.

Інші героїні рубрики "Дружина футболіста"

12 разів за ніч, побої і зради: насичене, хоча й коротке, сімейне життя чемпіона світу і секс-символа 90-х

Трапп + Гулар: зйомки у "Рятувальниках Малібу", поцілунок в Севільї і кодекс "немає перемог – немає сексу"

Піке і Шакіра: культова пара розвалюється через зради – неймовірно красива історія кохання, яка скоро завершиться