Чемпіон світу, віце-чемпіон Європи, тріумфатор Ліги Європи – кремезний і брутальний Рамі має у своїй колекції справді великі футбольні нагороди. Попри це, він, звісно, дуже далекий від статусу зірки. Такий собі рядовий трудяга, який готовий тягати піаніно для справжніх віртуозів. Чи, при потребі, навіть скромно посидіти на лаві запасних, доки його партнери по збірній Франції виграватимуть Мундіаль-2018.

Але у 2018 році він таки опинився в епіцентрі фото та відеокамер. Ні, не після тріумфу на чемпіонаті світу. А коли папараці дізналися, що Аділь зустрічається з Памелою Андерсон.

Схоже, захиснику сподобалося бути на обкладинках таблоїдів. Бо в наступні кілька років журналісти дуже багато писали про "каруселі" в пристрасних стосунках пари.

І мова навіть не про те, що Памела майже на 20 років старша за свого коханого. Просто ці двоє ніяк не могли мирно і спокійно насолодитися стосунками.

Спершу Аділь освідчився коханій. А вона відмовила. Нібито тому, що не хотіла, аби з Рамі кепкували через різницю у віці. Хоча заміж Андерсон дуже навіть збиралася.

Зрештою, побралася пара офіційно, чи актриса зберегла статус цивільної дружини – дізнатися дуже важко. А це важливо. Принаймні, для них – принаймні, під час розлучень. А їх було відразу кілька.

Перше трапилося ще наприкінці 2018-го. Тоді європейські папараці сперечалися про дві кардинально різні причини розриву. Варіант "А": Рамі зраджував Памелі. Банально, але ймовірно. Варіант "В": Андерсон хвилювалася, що гравець приділяє їй забагато часу, тому геть забув про своїх дітей і став поганим батьком.

У що вірити – вибирайте самі, але подальший розвиток подій дає досить грубу і переконливу підказку.

Врешті пара знову зійшлася. Але через рік стався черговий, цього разу остаточний, розрив. Памела його обґрунтувала чітко і безапеляційно:

Останні два роки мого життя були великою брехнею. Мене обдурили, змусили повірити... У нас було "велике кохання". Я шокована після того, як дізналася, що він веде подвійне життя. Він брехав усім. Як можна ось так керувати двома жіночими серцями та умами? Я впевнена, що були інші. Він чудовисько. Як я могла допомогти стільком людям і не бути достатньо мудрою чи здатною допомогти самій собі?!

А згодом актриса розповіла, що кремезний футболіст застосовував силу щодо неї. Зокрема, так сильно стиснув їй руки, що Памелі навіть довелося звертатися до лікаря.

Рамі, звісно ж, усе заперечує. Каже, був вірний, мов самурай господарю. Це він переконує пресу. А от партнери розповідають, що в роздягальні француз говорив значно конкретніше і відкритіше:

Розповідав багато чого пікантного. Багатьох цікавило, яка вона у ліжку. Він зізнався, що це була найкраща жінка у його житті, і в нього з нею було 12 разів за ніч. Він навіть не посоромився таку інформацію видати. Уявляєш, що вона творила? Я не уявляю.

Про це розповів один з одноклубників Рамі. Хоча, попри оце "найкраща жінка в житті" і навіть "12 разів за ніч", схоже, Аділь й справді зраджував актрисі. ЗМІ та друзі Памели вважали, що футболіст просто хотів хайпанути, прославитися на стосунках з однією із найзнаменитіших секс-бомб в історії Голлівуду.

Ну, бо очевидно: попри усі здобутки, у футболі прославитися Рамі не зміг.

А от Памела! Наприкінці ХХ століття вона точно була як мінімум однією з найбажаніших жінок планети. Телесеріал "Рятувальники Малібу" інакше ніж культовим й назвати важко – 6 років, 111 надзвичайно популярних серій.

І саме Андерсон, з очевидних причин, була, мабуть, найпопулярнішою актрисою того проекту.

Одна з головних зірок легендарного журналу Playboy вийшла далеко за рамки глянцевих сторінок і навіть кінострічок. Вона стала самостійним персонажем поп-життя Америки.

Ба більше, навіть гучні скандали врешті-решт лише грали на руку Памелі: робили її популярнішою і збільшували армію прихильників. В інтернеті двічі з’являлися відео Андерсон сексуального характеру – з її першим чоловіком, рок-музикантом Томмі Лі (1995 рік) та після розлучення з іншим рокером – Бретом Майклсом (1998 рік). У першому випадку винні у "витоку інформації" ще й заплатили Андерсон компенсацію за по суті "безплатний піар".

За тиждень Памелі стукне 55 років. Вона все ще бажана і все ще секс-символ. Як в кіно, так і в житті. Навіть у стосунках із чемпіоном світу з футболу Андерсон залишалася головною зіркою. Схоже, Аділь Рамі просто не зміг жити в тіні такої популярної дружини.

Інші героїні рубрики "Дружина футболіста"

Трапп + Гулар: зйомки у "Рятувальниках Малібу", поцілунок в Севільї і кодекс "немає перемог – немає сексу"

Піке і Шакіра: культова пара розвалюється через зради – неймовірно красива історія кохання, яка скоро завершиться

Сексуальна актриса фільмів для дорослих, яку Ікарді відбив у друга та віддав їй усі свої гроші