32-річна Джорджі, схоже, тихо пішла зі спорту після того, як її внесли до списку на сайті Міжнародного тенісного агентства з доброчесності. Італійка в історії свого Instagram підтвердила, що дійсно пішла на пенсію.

"Будь ласка, довіряйте цьому Instagram для отримання правдивої інформації. Моїм прекрасним шанувальникам я рада офіційно оголосити про завершення своєї тенісної кар'єри. Я дуже вдячна за вашу чудову любов і підтримку протягом багатьох років.

Я бережу всі прекрасні спогади. Про мої майбутні плани ходило багато неточних чуток, тому я з нетерпінням чекаю, коли зможу надати більше інформації про можливості, які чекають на мене попереду.

Мені дуже приємно розділити з вами моє життя, і продовжмо цю подорож разом. З великою любов'ю, Каміла", – йдеться в сторіс.

Модель втікла до Сполучених Штатів, повідомляє La Gazzetta dello Sport. Також зазначається, що Джорджі розшукує фінансова поліція Італії. Згідно з розслідуванням прокуратури Флоренції, колишня зірка Вімблдону та її сім'я мають кілька "прогалин" у податкових деклараціях, які ніколи не подавалися.

До слова, Джорджі, окрім досягнень у тенісі, перейшла на модельний бізнес у соціальних мережах, оскільки часто ділиться гламурними фотографіями в Instagram. Дівчина має 734 000 підписників у соціальній мережі.