Минулого тижня француз офіційно оголосив, що покине ПСЖ наприкінці сезону. Його контракт із клубом спливає 30 червня цього року.

Хоча поки не оголошено де Мбаппе гратиме наступного сезону, немає жодних сумнівів у тому, що він перейде до Реалу. ЗМІ повідомляють про це ще вже декілька місяців.

Керівництво Реал має намір офіційно підтвердити перехід Мбаппе одразу після фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч із дортмундською Боруссією на Вемблі запланована на 1 червня.

Як повідомляє іспанське видання Marca, Реал хотів би офіційно представити Мбаппе з 3 до 9 червня. Тож футболіст приїде на Сантьяго Бернабеу ще перед Євро-2024.

Варто зазначити, що 5 та 9 червня у збірної Франції заплановані товариські матчі з Люксембургом та Канадою. Мбаппе, звісно, буде викликаний у команду і навряд чи наставник збірної Дід'є Дешам дозволить йому відволікатися під час зборів.

Тому дату презентації не важко вирахувати – скоріше за все Кіліана у формі Реала покажуть мадридській публіці 3 або 4 червня.

Правда, існує нюанс. Допоки у Мбаппе діє контракт з ПСЖ, паризький клуб може не дозволити гравцю брати участь у акціях, пов'язаних з іншими клубами. У цьому випадку Реалу доведеться презентувати зіркового новачка вже після Євро-2024.