Нагадаємо, "бланкос" придбали Ендріка ще у 2022 році, однак бразилець досі виступає за Палмейрас. Дебютувати за Реал нападник зможе лише після досягнення повноліття – 18 йому виповниться влітку цього року. За юного таланта "вершкові" заплатили 72 мільйони євро.

Ендрік перебуває у стосунках з 21-річною моделлю Габріель Мірандою, яка також є відомою блогеркою. За її сторінкою в Instagram стежать 703 тисячі підписників. Футболістові кортить якнайшвидше створити сім'ю зі своєю обраницею.

"Як я вже сказав батькові і матері, я хочу бути молодим татом, хочу бачити, як мій син росте, мати з ним близькі стосунки, але Габріела має сказати "так" чи "ні", – цитує форварда видання Marca з посиланням на програму Conversa com Bial. Натомість модель, здається, ще не готова до материнства. "Я думаю, ми ще надто молоді, у нас попереду довгий шлях. Побачимо", – відреагувала Міранда.

Мама Ендріка підтримала майбутню невістку в цьому питанні: "Мені здається, як вже сказала Габріела, вони ще занадто юні, щоб одружуватися".