Поєдинок на Парк де Пренс відбудеться вже завтра, 7-го травня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Зустріч розсудить бригада арбітрів на чолі з Даніеле Орсато. Зауважимо, що матч можна буде переглянути на платформі MEGOGO.

Надійний букмекер FAVBET однозначним фаворитом півфіналу ЛЧ вважає ПСЖ. Коефіцієнт на перемогу дортмундців складає 6,30, а на звитягу парижан 1,53. Ціна нічиєї – 4,75. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,50. На аналогічний тотал менше – 2,66.

Найбільше шансів відзначитися забитим м'ячем має зірка парижан Кіліан Мбаппе (1,60). Далі йдуть Гонсалу Рамуш з паризького гранда (2,30) та Усман Дембеле (2,50). Також непогані шанси має Марко Асенсіо (2,70).

Нагадаємо, що парижани після великої перемоги над Барселоною у чвертьфіналі зламали зуби об Борусію Дортмунд. Долю першого протистояння вирішив єдиний гол Фюлькруга на 36-й хвилині. Тепер парижани зроблять усе можливе аби пробитися до фіналу ЛЧ.

Зауважимо, що господарі поля не зможуть розраховувати на свого ключового захисника Лукаса Ернандеса. 28-річний захисник зазнав ушкодження в першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів проти Борусії Дортмунд. Лікарі діагностували у нього розрив передньої хрестоподібної зв'язки лівого коліна. Натомість Борусії не зможуть допомогти Дюранвіль та Бенсебаїні. Також під питанням участь Адеємі та Алле.