Українська Прем'єр-ліга. 27-й тур

Олександрія – Рух – 2:2

Голи: Михайленко, 4, 80 – Пастух, 26, Слюбик, 82

Команди далеко не є сусідами у турнірній таблиці. Якщо Рух бореться за місце в зоні єврокубків з СК Дніпро-1, то команда Руслана Ротаня теоретично може ще опуститися у зону вильоту.

Олександрія розпочала матч без номінальних форвардів у стартовому складі. На вістрі атаки грав півзахисник Кирило Ковалець. Прикметно, що саме він намалював гол вже на 4-й хвилині, асистувавши Михайленку п'яткою. Рух відновив паритет на екваторі тайму. Пастух отримав простріл на стійку, спершу пробив невдало, але підібрав відскок від Кравченка і відправив м'яч у ворота. Оборона Олександрії задрімала у примітивному епізоді.

По перерві гості взагалі перехопили ініціативу. Ротань вчасно випустив на поле нападника Беззеру. Той за кілька хвилин допоміг господарям знову вирватися вперед, хоч і ненадовго. У наступній атаці Слюбик конвертував ще один незграбний удар в гол – 1:1.

Олександрія не перемагала вже 7 матчів поспіль – 12 місце, 27 очок. Рух втратив можливість випередити СК Дніпро-1, в обох команд по 45 балів у активі.