Поєдинок на Альянц Арені в Мюнхені відбудеться у вівторок, 30 квітня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Протистояння розсудить бригада арбітрів на чолі з французом Клеманом Тюрпеном.

Надійний букмекер FAVBET мінімальним фаворитом першого півфіналу ЛЧ вважає Баварію. Коефіцієнт на перемогу підопічних Томаса Тухеля в основний час становить 2,55. На звитягу команди Карло Анчелотті – 2,82. Ціна нічиєї – 3,60.

Фахівці очікують результативний поєдинок. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,69 бала. На аналогічний тотал менше – 2,22.

Найбільше шансів відзначитися забитим м'ячем має найкращий бомбардир німецького чемпіонату Харрі Кейн (2,30). Ймовірність голів зірок Реала Джуда Беллінгема та Вінісіуса Жуніора букмекери оцінили в 3,10 бала. Після них йде бразилець Родріго (3,50).

В Україні стежити за подіями на футбольному полі в прямому ефірі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

До поєдинку команди підходять в ідеальних кондиціях. І Баварія, і Реал перемагають вже чотири матчі поспіль і намагатимуться продовжити ідеальні результати в очній битві. Щоправда, "вершковим" не зможе допомогти лідер Дані Карвахаль, який не зіграє через перебір жовтих. Також під питанням участь Родріго та Ферлана Менді – в обох проблеми зі здоров'ям.

У мюнхенців ситуація з пошкодженнями значно гірша. В останньому поєдинку Бундесліги травмувались Де Лігт та Лаймер, також лікування продовжує Кінгслі Коман.