Кубок Італії. Півфінал. Другий матч

Лаціо – Ювентус – 2:1 (перший матч – 0:2).

Голи: Кастельянос, 12, 48 – Мілік, 83.

Чемпіон Італії офіційно визначився 22 квітня, володар Суперкубка – в січні. Обидва трофеї взяв ненависний Ювентусу Інтер. Залишився Кубок Італії, в якому Юве хоче хоча б частково міг підсолодити гіркий сезон і всю каденцію Массіміліано Аллегрі. Але й Лаціо бажав взяти трофей для посилення позицій Ігора Тудора на початку його каденції.

Після першого півфінального протистояння 2 квітня у Турині, коли Ювентус завдяки голам К'єзи і Влаховіча досяг комфортної переваги – 2:0, здавалось, туринці зуміли забезпечити собі у матчі-відповіді більш-менш спокійне життя. Статистики одразу надали довідку, згідно якій Лаціо не перемагав Юве з різницею у два м'ячі вже протягом 11 матчів. І зовсім не було передумав, щоб 7-ма команда поточного сезону Серії А зламала цю традицію в поєдинку з 3-м клубом і цього разу.

Але Ігор Тудор будує нову команду, котра, як виявляється, здатна на сюрпризи.

Лаціо забив швидкі голи у кожному з таймів. На 12 та на 48 хвилинах відзначився аргентинський форвард "біло-блакитних" Таті Кастельянос, який ще у минулому сезоні грав разом з нашим Віктором Циганковим за Жирону.

Ювентус ніби опинився в шоці, і додатковий час, здавалось, став би для ньго спасінням. Лаціо біг вперед, хотів забити ще, мав можливості. Але пропустив сам. Гол Аркадіуша Міліка на 83-й хвилині змінив усе.

Гравці Юве уміло "засушили" гру і довели її до результату, який їх влаштовував.

Ювентус у фіналі! Там туринці зустрінуться з переможцем пари Аталанта – Фіорентина. Перший матч у Флоренції завершився перемогою господарів – 1:0. Матч-відповідь у Бергамо 24 квітня.