Серія А. 33-й тур

Кальярі – Ювентус – 2:2

Голи: Гаетано, 30 (п), Міна, 36 (п) – Влаховіч, 62, Доссена, 87 (а)

У попередньому турі підопічні Массіміліано Аллегрі неочікувано втратили очки з Торіно (0:0). А Кальярі здобув сенсаційну нічию з Інтером (2:2).

Підопічні Клаудіо Раньєрі мали змогу вирватися вперед вже у дебюті поєдинку, але Лувумбу пробив вище воріт. Втім, аутсайдери таки відкрили лік забитим м'ячам на 30-й хвилині. Бремер зіграв рукою в карній зоні – арбітр Піччініні після перегляду VAR вказав на 11-метрову позначку. Вирок судді виконав Гаетано – 1:0.

А вже за лічені хвилини пенальті у власні ворота привіз Щенсни – воротар Ювентуса грубо зніс у своєму штрафному Лувумбу. Цього разу удар з 11-метрової позначки чітко виконав Єррі Міна – 2:1.

Туринці могли відквитати один м'яч до перерви, але гол Влаховіча скасували через офсайд. Втім, сербові таки вдалося скоротити відставання гостей на екваторі другого тайму. Влаховіч блискуче виконав штрафний удар – 2:1.

Від поразки "Стара синьйора" врятувалася на останніх хвилинах, і допоміг їй у цьому суперник. Захисник Кальярі Доссена зрізав м'яч у власні ворота – 2:2.

Після цієї нічиєї Ювентус залишається на третьому місці в Серії А, маючи 64 очки в активі. Кальярі перебуває на 14-й позиції (32 залікові бали). Беззаперечним лідером є Інтер (83 пункти).