Легенда українського боксу поповнив список зіркових гостей, які прибули на вечір боксу в Саудівській Аравії, щоб на власні очі побачити мегабій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Вночі за київським часом Володимир Кличко засвітився у компанії з промоутером Томом Леффлером і Ленноксом Льюїсом – останнім абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Прикметно, що Леннокс у 2003 році переміг Віталія Кличка технічним нокаутом через розсічення в українця.

Згодом Кличко-молодший звернувся до прихильників на своїй сторінці в Instagram: "Я тут, в Ер-Ріяді, заради бою за титул абсолютного чемпіона. У безглуздій війні, яку путінська росія розв’язала в Україні, з метою змусити Україну зникнути як країну та націю, змусити її замовкнути, а потім перетворити на попіл.

Ось і ми, світ у суботу ввечері подивиться на Саудівську Аравію. Ми не мовчимо. Тут талановиті боксери, талановиті олімпійські спортсмени. Ми, українці, просто талановита нація у всьому і крапка.

Я тут, щоб сказати, що ми маємо намір забезпечити видимість і підтримку нашої країни. Це історичний бій для боксу. Ми отримаємо першого абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з України. Успіхів Усику цієї суботи. Слава Україні".