– Розкажіть мені про непередбачуваного бійця Олександра Усика. Ми ніколи не знаємо, як у нього справи. Цьогорічний табір дуже секретний, бо він готує себе до поєдинку за звання абсолютного чемпіона. Як у нього справи?

– Це просто, як ще один день в офісі. Він тренується, нічого особливого. Спаринги, плавання, ментальна та фізична підготовка.

– Коли ми говоримо про психологію Усика, то, здається, навіть Тайсон Ф'юрі не може залізти йому під шкіру. Розкажіть нам трохи про його особистість і чому здається, що його нічого не турбує? Він начебто водонепроникний, нічого не може дістатися до нього.

– Можливо, на відміну від інших бійців, він вивчав в університеті психологію. Він прочитав багато книг із психології. Він може залізти комусь на думку легше, ніж хтось може залізти до нього.

– Це було цікаво дізнатися. Я спілкувалася з Алексом Красюком, і він каже, що Усік завжди був андердогом, але доводив людям їхню неправоту. Те саме з цим боєм?

– Звичайно. Більшість людей бачить Тайсона величезною зіркою. Він стверджує, що він – лінійний чемпіон.А він просто чемпіон WBC. Я не говоритиму багато про деталі, але добре, Усику подобається бути андердогом, йому подобається заходити на ринг другим, але виходити переможцем.

Нагадаємо, український чемпіон і "Циганський король" мають визначити нового абсолютного чемпіона світу в хевівейті 18 травня у Саудівській Аравії.