Історичний поєдинок відбудеться в ніч з 18 на 19 травня в Ер-Ріяді. В Україні стежити за перебігом бою можна буде на платформі MEGOGO. Трансляція розпочнеться не раніше 1:30 за київським часом.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом бою за звання абсолюта вважає Ф'юрі. Коефіцієнт на перемогу британця – 1,91 бала. На звитягу українця – 2,06.

Фахівці схиляються до того, що поєдинок триватиме усі 12 раундів. Коефіцієнт на те, що боксери здолають усю дистанцію становить 1,46. На те, що дуель завершиться нокаутом одного з бійців ставлять 2,75 бала.

Зараз Олександр Усик володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF. Ф'юрі належить WBC. Переможець епохальної дуелі стане першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті у XXI столітті. Востаннє це звання здобував Леннокс Льюїс у 1999 році, здолавши Евандера Холіфілда.

Бій Усик – Ф'юрі відтерміновували кілька разів. Востаннє на заваді стало розсічення, яке "Циганський король" отримав під час спарингу взимку. Тож поєдинок перенесли з 17 лютого на 18 травня.

Незалежно від результатів бою, Ф'юрі заробить 69 мільйонів доларів, Усик – 34 мільйони. Це рекордні суми у кар'єрах обох спортсменів. Ба більше, 34 мільйони – це найбільша сума, яку може заробити український боксер за всю історію. Таких гонорарів не отримували навіть брати Клички.

Тиждень перед боєм видався дуже насиченим – "Циганський король" і його оточення епатували у звичній для них манері. Зокрема, батько Тайсона – Джон Ф'юрі під час одного із медіазаходів головою вдарив представника команди Усика – Станіслава Степчука. Обоє учасники конфлікту отримали розсічення.

Натомість Тайсон з'являвся під час публічних заходів, шкандибаючи на милицях, які йому не потрібні. А також засипав українську команду повітряними поцілунками після бійки, яку зчинив його батько.

Суддями бою століття стануть Мануель Олівер з Іспанії, Крейг Меткалф з Канади і Майк Фіцджеральд зі США. Рефері у рингу працюватиме Марк Нельсон.