"У Ломаченка є бійцівській IQ, він чудово тримається на ногах, але він також любить йти вперед. Я відчуваю, що мене приведе до перемоги моя артилерія, яку я мав і ще додав до свого боксу.

У мене дуже хороший російський тренер. Ми залучили його, і я працюю з ним 8-9 вже місяців після останнього бою. Ми змогли спрогресувати та додати більше до нашої гри.

Це буде бій, який запам’ятається. Я зосереджений на Ломаченку. Цей хлопець є найвеличнішим за всі часи, майбутнім членом Залу слави. Я готуюся до найкращої версії Ломаченка 12 травня. До праймового Ломаченка", – сказав Камбосос для Fight Hub TV.

Нагадаємо, австралієць оголосив про те, що готуватиметься до бою з Василем Ломаченком під керівництвом російського тренера ще після оголошення події. Тоді він назвав його "російським кілером". Йдеться про Артура Субханкулова, який перебуває на контракті з російським Міністерством внутрішніх справ. Він також є в списку спортсменів, що підтримують війну проти України, від нашого Міністерства молоді та спорту.