На початку березня українські стрибунки у висоту взяли участь у світовій першості, яка проходила у Шотландії. Єдину нагороду зуміла вибороти Ярослава Магучіх. Спортсменка розраховувала на золоту медаль, однак посіла другу сходинку, підкоривши висоту 1,97 метра.

Нещодавно Магучіх зізналася, що поборотися за найвищу нагороду їй завадила алергічна реакція, яку вона отримала напередодні змагань.

І вже на чемпіонат світу, звичайно, я була готова. Напевно, трішки зіграла зі мною злий жарт зміна часових поясів, недостатньо було часу, щоб відновитися. Але я вважаю, що це все досвід. Я все це проаналізувала, що так більше не треба робити, і все ж таки виступила на чемпіонаті світу, завоювала срібну нагороду.

Я вважаю це успіхом, тому що насправді перед чемпіонатом світу самим у мене була алергічна реакція: у мене було червоне обличчя. Я випила протиалергічний засіб. Тому я скажу, що я рада, що в мене є срібна нагорода.

Результатом не дуже задоволена, звичайно, тому що це низький результат, але треба цінувати те, що маємо, тому що кожна медаль дорога, до кожної медалі спортсмен іде, готується, тренується. Тому я рада, – сказала Магучіх в коментарі Youtube-каналу Сергія Аллахвердяня.