Поєдинок на Сантьяго Бернабеу відбудеться у середу, 8 травня. Початок о 22:00 за київським часом. Стежити за перебігом баталій на полі можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET впевненим фаворитом поєдинку в Іспанії вважає господарів. Коефіцієнт на перемогу Реала становить 1,97 бала. На успіх Баварії – 3,90. Нічию оцінюють в 3,85.

На думку фахівців, фіналістом Ліги чемпіонів стане команда Луніна. Коефіцієнт на прохід мадридців складає 1,47 бала. На те, що у вирішальний раунд проб'ються підопічні Тухеля, ставлять 2,83 бала.

Букмекери очікують на результативне протистояння. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,60 бала. На аналогічний тотал менше – 2,39.

Найімовірнішим автором голу вважають бомбардира "вершкових" Вінісіуса Жуніора (2,40). Також високо оцінюють шанси форварда мюнхенців Харрі Кейна (2,60).

Нагадаємо, поєдинок у Мюнхені завершився бойовою нічиєю – 2:2. За Баварію забивали Лерой Сане і Харрі Кейн. За "вершкових" дублем відзначився Вінісіус Жуніор. Ворота Реала у першому матчі захищав Андрій Лунін. Удар від Сане українець пропустив у ближній кут, а Кейн забив Луніну з пенальті.

Після цієї зустрічі до основи Реала після тривалої реабілітації встиг повернутися Тібо Куртуа. Бельгійська суперзірка вже навіть зіграв у матчі проти Кадіса. Однак Карло Анчелотті зазначав, що проти Баварії ворота мадридців захищатиме Лунін.