УКР РУС

Зіркова репортерка вигадувала коментарі тренерів та накликала на себе гнів колег

17 листопада 2023 , 20:25 / Читать на русском

Ведуча каналу Fox Sports Чарісса Томпсон потрапила у серйозний скандал.

Томпсон зізналася, що коли працювала кореспонденткою, то вела свою діяльність не зовсім чесно. Вона придумувала заяви від тренерів щодо кількох матчів НФЛ. Про свою брехню жінка розповіла на подкасті Pardon My Take.

Прикрила груди лише смужкою тканини – пасія екс-зірки Барси засяяла на червоній доріжці

"Іноді я сама стаорбва коментар, тому що тренер не виходив у перерві або було занадто пізно. Я не хотіла зіпсувати репортаж і сказала собі: "Я просто вигадаю це", – наводить слова журналістки Marca. Ведуча виправдовує це тим, що вона писала клішові та загальні фрази, які цілком могли сказати тренери. 

Багато журналістів у всьому спортивному світі відреагували на зізнання Томпсон, заявивши, що її дії порушують журналістську етику, яка унеможливлює "придумування фактів". Після цього Чарісса почала давати задню та заявила, що обрала неправильні слова, щоб описати ситуацію. 

Кевін З. Сміт, член правління Товариства професійних журналістів, був шокований словами Томпсон: "Це просто погана журналістика, і вихвалятися нею та захищати її як нешкідливу – це поза межами розуму".

Зазначимо, що Чарісса Томпсон є відомою персоною у світі спорту. За нею у Instagram стежить майже 500 тисяч підписників.