УКР РУС

Стадіон для секс-експериментів: відому модель ледь не спіймали за пікантним заняттям під час матчу НФЛ

9 листопада 2023 , 11:23 / Читать на русском

Відома американська модель Кайлі Кілліон та її бойфренд Коді похизувалися пригодами під час матчу з американського футболу між командами Арізона Кардіналс та Цинциннаті Бенгалс.

Поєдинок видався дуже нудним для Кайлі та її хлопця, тож пара вирішила додати гострих вражень у свій день. Модель та її бойфренд подалися на майданчик для паркування біля стадіону "Стейк Фарм" і зайнялися сексом.

Спокуслива зірка реслінгу засвітила соковиті сідниці у прозорому вбранні

Їх ледь не помітив охоронець, який проїжджав повз на голь-карі. Але згодом Кілліон сама надала публічного розголосу своїм пікантним пригодам.

"Кардинали" програвали, а я почувалася дуже сміливою. Ми займалися сексом у різноманітних дивних і чудових місцях, тож парковка на стадіоні здавалася гарним місцем, щоб поставити чергову галочку у списку.

Ми, мабуть, займалися цим лише 10 хвилин, тому що це було дуже ризиковано, навколо були поліція та охорона. Секс був неймовірним, а хвилювання від того, що нас можуть спіймати, робило його ще більш захоплюючим. Завжди є ризик, коли ми кохаємося у публічних місцях, але це те, що ми любимо", – цитує модель видання Daily Star.

В Instagram за Кайлі стежать майже пів мільйона підписників.