УКР РУС

Двоє українців з історичним досягненням подолали стартовий раунд відбору на ЧС зі снукеру

5 квітня 2023 , 17:12 / Читать на русском

Одразу двоє українських снукеристів пройшли до другого раунду кваліфікації.

У англійському місті Шеффілд стартував відбір на ЧС зі снукеру. Головний розіграш розпочнеться 15 квітня. Загалом на турнірі змагатимуться 32 спортсмени. 

"Мій друг вже понад місяць не виходить на зв’язок із Маріуполя": 16-річний українець переписує історію снукеру і має прізвисько "Динамо"

17-річний Юліан Бойко на старті кваліфікації переміг представника Пакистану Мухммада Асіфа з рахунком 10:2.  У першій сесії матчу українець навіть виконав сенчурі-брейк – понад 100 очок за один підхід.

"Відчуваю, що зіграв дуже добре. Початок гри був досить нерівним, я не використав кілька можливостей. Але після того, як я вийшов уперед 3:1, це надало мені додаткової впевненості. З того часу відчув, що почав грати досить добре, хоча все ще можу покращувати свій рівень. Я справді у захваті від виходу до наступного раунду і радий, що вдалося здобути переконливу перемогу", – розповів Бойко в коментарі "Суспільне Спорт".

Також стартовий раунд успішно подолав ще один українець – Антон Казаков. Він впевнено розібрався з Мохамедом Ібрагімом з Єгипту (10:6). Вперше в історії України у другому раунді кваліфікації виступатимуть аж двоє наших спортсменів.

Далі Бойко зіграє проти англійця Стюарта Каррінгтона, а ось Антон Казаков позмагається з іншим представником Великої Британії – Марком Джойсом.