УКР РУС

Баварія на останніх секундах втратила перемогу над конкурентом у епічному матчі з 6-ма голами

6 жовтня 2024 , 20:28 / Читать на русском

Відбувся черговий матч 6-го туру Бундесліги, в якому Айнтрахт приймав Баварію.

Бундесліга. 6-й тур

Айнтрахт – Баварія – 3:3

Голи: Мармуш, 22, 90+4, Екітікі, 35 – Кім Мін Дже, 15, Упамекано, 38, Олісе, 53

Баварія після невдачі в Лізі чемпіонів проти Астон Вілли зуміла потішити вболівальників ефектною перемогою в Бундеслізі. Підопічні Компані повністю переграли суперника в першому таймі, однак примудрилися створити собі проблеми. 

Лунін повернувся суперсейвом, але не врятував Реал від фіаско, камбек Ювентуса, Баварія програла Астон Віллі: ЛЧ

Гості першими вийшли вперед – Мюллер, який вперше у цьому сезоні вийшов в основі, оформив асист на Кім Мін Дже. Айнтрахт відповів неймовірною реалізацією, забивши два м'ячі з трьох ударів у площину. Однак ще до перерви Упамекано продовжив гольову феєрію й зрівняв рахунок. 

На старті другої половини Баварія знову вийшла вперед. Кейн п'ятою скинув на Олісе, а француз прибрав опонента й красивим ударом поцілив точно в кут. Згодом команда Компані продовжила тотальну домінацію й не підпускала суперників до своїх воріт. 

Однак Айнтрахт знову зумів шокувати і єдиним ударом за тайм на останніх секундах поєдинку вирвав нічию проти гранда німецького футболу. У підсумку Баварія втратила шанс відірватися від конкурентів, але продовжує очолювати Бундеслігу, маючи в активі 14 очок. Айнтрахт дихає в спину, маючи на один бал менше й посідаючи третю сходинку.