УКР РУС

Колос та Лівий Берег розписали нічию у дербі Київщини – новачок УПЛ перервав серію із трьох поразок

5 жовтня 2024 , 19:55 / Читать на русском

У рамках 9-го туру УПЛ Колос приймав Лівий Берег.

Українська Прем'єр-ліга. 9-й тур

Колос – Лівий Берег – 0:0

Суботню програму матчів УПЛ завершав Колос та Лівий Берег у дербі Київщини. У першому таймі господарі мали солідну перевагу, адже активно пресингували свого суперника. Колос створив близько 3 хороші моменти, тож Механіву доводилось рятувати свої ворота. Новачок УПЛ нічого цікавого так і не продемонстрував.

Олександрія і Рух поділили очки у поєдинку з божевільною кінцівкою 

У другій 45-хвилинці ситуація не сильно змінилась: Колос продовжив атакувати, але Лівий Берег намагався контролювати м'яч. На 57-й хвилині підопічні Первака виконували перший кутовий удар, але нічого цікавого після навісу зі стандарту не вдалося створити. А от господарі мали шанс вийти вперед, коли після проходу Цурікова м'яч таки дійшов до Болівара, але той з лінії воротарського майданчика не зміг пробити.

Ще один супершанс у Колоса був, коли Третьяков пробивав головою, але штанга врятувала гостей від пропущеного голу. Трохи згодом поперечина знову врятувала Лівий Берег: Демченко потужно бив у ворота близько з 20-ти метрів. 

Фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.

Після 9-ти зіграних турів Лівий Берег йде на 14-му місці в турнірній таблиці УПЛ із 7-ма очками в активі. Колос розташувавця на позицію вижче із 8 балами.