УКР РУС

"Пенальті в матчі з Рухом під питанням": кіпер Олександрії звинуватив арбітра в упередженості

5 жовтня 2024 , 18:47 / Читать на русском

Голкіпер Олександрії Георгій Єрмаков прокоментував нічию з Рухом в 9-му турі УПЛ (1:1).

"Я впевнений в тому, що пенальті під питанням. Може й було порушення, я не сперечаюсь, але воно було за межами епізоду, де знаходився м'яч і основна боротьба за м'яч. Тому я вважаю, тут була певна упередженість арбітра. У кінці гри нам поставили пенальті і ми втратили перемогу, які можуть бути позитивні чи нейтральні емоції після цього.

Олександрія і Рух поділили очки у поєдинку з божевільною кінцівкою

Я був більш сконцентрований на м'ячі, але коли я почав вводити м'яч від воріт, то арбітр почав переглядати VAR і, як я зрозумів, там, де лежав Краснопір, м'яча в тому моменті не було. У мене були здогадки, як він буде пробивати, але він пробив не так, як я думав. Він пробив по мені, дивився на мене і пробив в інший кут.

Обидві команди прагнуть перемогти, і вони мають сильні бійцівські якості, потенціал і тому це завжди запеклі поєдинки, де одна команда не хоче поступатись іншій. Ми готувались до такого важкого поєдинку, що Рух дуже сильно підготовлена фізично команда, тактично. Вони дуже жорсткі і гарно ведуть боротьбу, тому ми готувались до цього і мали свій план на грy", – сказав Єрмаков у коментарі УПЛ ТБ.