УКР РУС

Екс-власника клубу АПЛ звинувачують у зґвалтуванні – 37 ймовірних жертв звернулися до адвокатів

20 вересня 2024 , 23:26 / Читать на русском

Колишнього власника Фулхема Мохамеда Аль-Фаєда підозрюють в сексуальному насильстві.

Вчора, 19 вересня, ВВС випустив документальний фільм, де йдеться, що Аль-Фаєд зґвалтував щонайменше п'ятьох жінок, зчинивши десятки інших актів агресії та фізичного насильства. До команди юристів, яка займається справою, звернулося вже 37 людей.

Клуби АПЛ виступають проти позбавлення очок Ман Сіті – вимагають іншого покарання

На нещодавній пресконференції виступила одна з імовірних жертв Аль-Фаєда. Дівчина представилася як Наташа і заявила, що стала помічницею бізнесмена у 19 років. Одного разу Аль-Фаєд запросив її до себе додому, щоб "перевірити її роботу". Коли вона зайшла, то побачила, що двері спальні прочинені. Наташа розгледіла там секс-іграшки.

"Я відчула себе скам'янілою. Я сіла на самому кінці дивана, а потім ... Мохаммед Аль-Фаєд, мій бос, людина, на яку я працювала, накинувся на мене. Потім я звільнилася. Він посміявся наді мною. Потім він опанував себе і сказав мені, недвозначно, щоб я нікому ні слова про це не говорила, а якщо скажу, то більше ніколи не працюватиму в Лондоні, і що він знає, де живе моя сім'я. Мені було страшно і погано", – цитує дівчину ESPN.

Нагадаємо, що Аль-Фаєд володів Фулхемом з 1997 до 2013 року. У клубі повідомили, що проводять розслідування, чи ніхто з їхніх працівників не постраждав від екс-президента. Аль-Фаєд помер у 2023-му у віці 94 років.