УКР РУС

Ман Сіті не зміг дотиснути Інтер, Слован з Ігнатенком зазнав фіаско у першому турі ЛЧ – в українця найгірша оцінка

18 вересня 2024 , 23:52 / Читать на русском

Відбулися чергові поєдинки першого туру загального етапу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. Загальний етап. Перший тур

Манчестер Сіті – Інтер – 0:0

Селтік – Слован Братислава – 5:1

Голи: Скейлс, 17, Фурухасі, 47, Енгельс, 56 (п), Маеда, 70, Іда, 87 – Віммер, 61

Манчестер Сіті у домашньому поєдинку зіграв внічию з Інтером. Лік забитим голам на 36-й хвилині міг відкривати Холанд, який з лінії штрафного розряджав гармату з-під Бісека у лівий кут, але м'яч пролетів повз стійку.

Шахтар розпочав ЛЧ з нічиєї проти Болоньї – Судаков не реалізував пенальті, кров Сікана

Через кілька хвилин нагода вийти вперед з'явилася в Інтера. Після обрізки Родрі снаряд опинився у Зєлінські, той прострелив на Тюрама – француз цілився кут, але не пробив повз. На останній хвилині основного часу Чалханоглу врятував міланців, заблокувавши небезпечний удар де Брюйне.

У першому таймі підопічні Хосепа Гвардіоли награли на 0,51 очікуваних голів, xG команди Сімоне Індзагі склав 0,34. Але рахунок так і не вдалося відкрити жодному з клубів.

У другому таймі Інтер старанно відбивав усі навали господарів. Найгострішими у складі "містян" були Гріліш та Фоден, який з'явився на полі по перерві. Ближче до завершення зустрічі гості уже практично не вибігали у контратаки, зосередивши усі зусилля на обороні власних воріт.

У другій половині матчу Ман Сіті завдав чотирьох ударів у площину воріт, Інтер відповів одним. Відтак 0:0 – гранди ділять очки на старті загального туру Ліги чемпіонів.

У паралельному матчі Слован з Братислави зазнав розгрому від Селтіка. Український півзахисник Данило Ігнатенко вийшов у стартовому складі Слована. Його команда пропустила вже у дебюті поєдинку. На перерву пішли за мінімальної переваги Селтіка.

На старті другого тайму шотландці довели рахунок до розгромного – 3:0. Команда українця дещо скоротила відставання голом у ворота Шмейхеля-молодшого на 61-й хвилині. Але Слован через кілька хвилин відповів ще одним голом. А на 89-й хвилині поставив переконливу крапку – 5:1.

Ігнатенко відіграв 77 хвилин та отримав оцінку 5,7 бала від Sofa Score – найгірший показник у команді.