УКР РУС

Легендарний тренер назвав сильні сторони Шахтаря перед першим матчем у ЛЧ

16 вересня 2024 , 15:32 / Читать на русском

Колишній тренер Мілана та збірної Італії Арріго Саккі поділився очікуваннями від матчу Болонья – Шахтар у першому турі Ліги чемпіонів.

"Шахтар – трохи команда-балерина. У тому сенсі, що вона має злети і падіння, не є стабільною у продуктивності. Водночас Шахтар робить прекрасні речі, щоб про інше забули. Про це свідчать результати його останніх матчів: 3 перемоги, але й 2 поразки.

Пушіч назвав гравця Шахтаря, який може підсилити збірну України

У захисті українці недостатньо обережні та точні, але у Європі загалом мало таких команд. Проте, коли м’яч у ногах "гірників", у них є ідеї та швидкість. Головне, щоб Болонья не піддавалася емоціям, хоча це можна зрозуміти. Треба чітко дотримувалася вказівок свого тренера. Італьяно – хороший тренер, стратег, той, хто вміє дивитися далеко вперед і вміє навчати футболу.

Вам просто потрібно дати йому час, щоб створити свій проект, не тиснучи на нього занадто сильно. Успіх став би підживленням для Болоньї на весь сезон", – сказав Саккі в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport.

Зазначимо, що матч Болонья – Шахтар відбудеться 18 вересня, стартовий свисток пролунає о 19:45. Для італійського клубу старт сезону видався складним, адже у чотирьох матчах чемпіонату Болонья ще жодного разу не перемагала.