УКР РУС

Тренер Оболоні розкрив амбітні плани після нічиєї з Олександрією: "Далі у нас Шахтар – я їх уже обігрував"

14 вересня 2024 , 10:58 / Читать на русском

Наставник "пивоварів" Сергій Шищенко прокоментував свій дебютний матч на чолі київської команди.

"Я подякував хлопцям за самовіддачу, за терпіння, яке було наприкінці матчу. Оскільки були проблеми у деяких гравців. Тому дуже важливо, що вони дотерпіли, адже в нас уже не було замін.

Ротань розкритикував Олександрію за нічию з Оболонню: "Нуль ударів у площину, про що тут говорити?"

А щодо гри – ми дуже дисципліновано зіграли в тактичному плані. Однак були відрізки, коли ми дозволяли Олександрії створювати стовідсоткові моменти. Але в другому таймі вже стало краще. Є над чим працювати, дуже багато роботи. Я задоволений результатом, але є моменти, які нам треба покращувати.

Ми дуже плідно працювали на тренуваннях за ці 9-10 днів, коли я прийшов у команду. Як у тактичному плані, так і в плані оборони, і в атакувальних фазах гри. Але потрібен час. Я хочу, щоб ми були агресивнішими, мобільнішими. Дуже сподіваюсь, що це буде швидше. Нам треба і забивати голи, і бути активнішими в останній третині поля.

Наскільки я задоволений своїм дебютом? Звісно, хочеться перемагати. Але я розумію, який суперник у нас був. У будь-якому випадку, це позитивний результат для нас. Я вважаю, ми можемо ще його покращити. Буде не просто, але все можливо. Є цілі, які ми ставимо перед собою. Вийти з цієї ситуації достойно. Я бачу, як гравці тренуються, їхнє ставлення – і на тренуванні, і до вимог. Тому я розраховую, що це буде дуже швидко.

Чого чекати від нас у грі проти Шахтаря? Будемо готуватися, проаналізуємо останні матчі "гірників". Може, змінимо тактичну схему. Будемо чекати хорошого результату. Це дуже важливо для нас. Тим паче, що це Шахтар. Я вже обігрував Шахтар, спробуємо ще раз їх обіграти", – сказав Шищенко на післяматчевій прес-конференції.