УКР РУС

Чехія – Україна: Маліновський обурений рішенням арбітра призначити пенальті у ворота "синьо-жовтих"

12 вересня 2024 , 14:30 / Читать на русском

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський прокоментував поразку національної команди у матчі з Чехією (2:3) у Лізі націй.

"Було два різних тайми й, звичайно, було тяжко на заміну виходити, коли вже пенальті, 2:1 рахунок, але можу сказати, що в кінці хотіли зрівняти рахунок і були можливості. Чехи трошки вже підсіли, але не пощастило. Жора Судаков непогано бив.

Федецький знає, як вивести збірну України з кризи після провалу в Лізі націй

Звичайно, дві поразки після двох матчів – відчуття не дуже добре, але будемо працювати. Зараз всі повертаються в клуби й, сподіваюсь, у наступних двох матчах, які будуть у Польщі, нам потрібно брати максимум.

За рахунку 3:1 команда не опустила руки й все одно летіла вперед? Це дуже класний момент, тому що навіть до третього голу, коли 1:2 програвали, відчували, що ми атакуємо, старалися забити. Це найголовніше.

Плюс цього матчу – ми продовжували грати, боролися до кінця, але, звичайно, програли, і ті помилки, які ми зробили, і пенальті, звичайно, це... Можу приклад навести – Кукурелья м'яч рукою зупиняє, а тут в плече потрапляє м'яч і ставлять пенальті. Тому такі моменти теж були не на нашу користь", – розповів Маліновський прес-службі УАФ.