УКР РУС

Вихованця Арсенала посадили до в'язниці на тривалий термін через знущання над власною дитиною

11 вересня 2024 , 20:50 / Читать на русском

Колишній англійський форвард Кірнан Х'юз-Мейсон проведе найближчі 14 років у в'язниці.

Про це повідомляє The Athletic. Вихованця Арсенала визнали винним у навмисному завданні тяжких тілесних ушкоджень і жорстокому поводженні з дітьми. Внаслідок дій Кірнана постраждала його 7-річна донька, якій діагностували черепно-мозкові травми.

Екс-хлопець учасниці Олімпіади-2024, який вбив її підпалом, також помер від опіків

Через це дитина потребує цілодобового догляду лікарів. Вона не може самостійно ходити, повзати та керувати будь-якою частиною тіла. Для пересування дівчинці необхідний інвалідний візок. Також вона страждає на епілепсію і має чимало проблем із мовленням.

У Королівському суді Базілдона прокурор повідомив, що травми жертви можна було порівняти з результатом "дорожньо-транспортної пригоди на високій швидкості" або "падіння з великої висоти кількох поверхів". Суддя зазначив, що екс-футболіст зруйнував життя власній дитині, завдавши їй травм з силою, що подібна застосуванню зброї.

Зазначається, що 31 січня 2020 року Х'юз-Мейсон викликав парамедиків у будинок в Ессексі, повідомивши, що почув гучний стук. Футболіст сказав, що дитина залишилася без свідомості після падіння на ляльковий будиночок. У дівчинки було 17 травм грудей, ніг, спини та обличчя, імовірно, завданих між жовтнем 2019 року і датою її госпіталізації.

Доньку помістили в штучну кому на два тижні і перевели в лікарню у Лондоні для подальшого лікування, де вона провела 17 місяців під наглядом лікарів.

За два тижні після злочину 32-річного Кірнана було заарештовано та допитано, але згодом його випустили під заставу за умовами, що заборонять наближатися до дитини та її сім'ї. Він приховував свої злочини протягом чотирьох з половиною років, продовжуючи грати у різних командах.

До слова, Кірнан грав за молодіжні команди Арсенала та Тоттенгема. Перед ув'язненням ексгравець тренував Енфілд Боро з північної частини Лондона.